Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχουν δικαίωμα να δουν από κοντά την αποψινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έδειξαν την αγάπη τους στην ομάδα αγοράζοντας τα «εικονικά» εισιτήρια.

Χιλιάδες είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έκλεισαν σήμερα θέση στην «κερκίδα» με τις πληροφορίες θέλουν τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί να ξεπερνούν τις 24.000. Ήδη έχει σημειωθεί «sold out» στα «εικονικά» εισιτήρια σε 9 θύρες (5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP).

Να υπογραμμίσουμε ότι η διάθεση τους συνεχίζεται και από το Τμήμα Μελών το οποίο θα παραμείνει ανοικτό σήμερα μέχρι τις 19:00 και ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να εκδίδουν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής στην φιέστα του 46ου πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της φιέστας.

Στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο για τους φίλους του Θρύλου που πρόλαβαν να κλείσουν θέση στην εικονική κερκίδα, δηλώνοντας «παρών» στη μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.