Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό!

Ο Σέρβος σέντερ επέλεξε τους «ερυθρόλευκους» αν και είχε καλύτερη οικονομικά πρόταση, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να φορέσει πάλι την κόκκινη φανέλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο  Ολυμπιακός σε διαπραγματεύσεις που είχε μαζί του ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, 2,8 εκατομμύρια.

Ο Μιλουτίνοφ θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και αυτός μαζί με τον Μουσταφά Φαλ που θα αποτελέσουν το δίδυμο των ψηλών.

Με Φαλ και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός σκεπάζει τα καλάθια. Και αν μη τι άλλο δίνει το στίγμα για τον τρόπο που σκέφτεται την επόμενη ομάδα του. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Και πριν… το καταλάβουμε, να σου η πρώτη μεταγραφή. Ένα παιδί της ομάδας που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, που θα είναι σα να μην έλλειψε μια μέρα από το λιμάνι της καρδιάς του.

Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό (2015-2020) ο «Μίλου» μέτρησε 135 συμμετοχές στην EuroLeague με 1.053 πόντους και 750 ριμπάουντ. Παράλληλα, με τη φανέλα των ερυθρολεύκων κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 2016 και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League το 2017.

Ο Μιλουτίνοφ δεν κοίταξε το οικονομικό κομμάτι. Έβαλε πάνω από όλα την καρδιά του και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός είναι δομημένος. Για την ιστορία; Ο σπουδαίος σέντερ είχε πρόταση με πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα τη Βίρτους. Αλλά ούτε που δεν… Γιατί ήξερε από την αρχή και τι θέλει, και ποια φανέλα θα φορέσει.

Διαβάστε περισσότερα