Με δύο γκολ του Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο, στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. Τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό με την Σλοβάτσκο ο Ολυμπιακός.

Η κατοχή της μπάλας, κυρίαρχο χαρακτηριστικό της ισπανικής σχολής, η φρεσκάδα παρά το διάστημα της προετοιμασίας και η διάθεση των ερυθρολεύκων ήταν τα βασικά στοιχεία που κρατάει ο Μαρτίνεθ από το 2 – 1 με τα γκολ του Ελ Αραμπί επί της Σλοβάτσκο.

Ο Ολυμπιακός που μετράει αντίστροφα και για τις πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές του με τον Αντόνιο Κορδόν να «τρέχει» τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από την Ισπανία να τον θέλουν να προχωράει τόσο την υπόθεση του πολύπειρου Ισπανού αμυντικού χαφ Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ όσο και του επίσης Ισπανού δεξιού μπακ, Κίνι, που έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα.

ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ προβληματισμό έβγαλε η εικόνα της ομάδας στη χθεσινή φιλική ήττα με 2 – 1 από την Ολλανδική Γκόου Άχεντ Ίνγκλις. Το ντεμπούτο του Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας δεν ήταν και το καλύτερο ενώ η αναμονή για τις μεταγραφές παραμένει για τον Λουτσέσκου.

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται και σήμερα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να παίρνουν σειρά.

Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό επί ελληνικού εδάφους, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, στο γήπεδο της Ευκαρπίας, με τους Τζουράσεκ και Μενέντες να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ Λάρνακας με τον Γιοβάνοβιτς να προφυλάσσει τον Σένκεφελντ.

Διαβάστε περισσότερα