Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος του στο Καραϊσκάκη με εικόνες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεφάντωσαν μαζί με τον κόσμο τους γιορτάζοντας το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Τα 46 τρόπαια μπήκαν στο πλάι ενός διαδρόμου που οδηγούσε στην πλατφόρμα όπου έγινε η στέψη του 47ου τροπαίου.

Βέβαια το πάρτι για τους ποδοσφαιριστές με σαμπάνιες, χορούς και τραγούδια είχε στηθεί στα αποδυτήρια. Ακριβώς αμέσως μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (1-1).

Η βραδιά αυτή ήταν υπό μία έννοια αφιερωματική στον Μίκη Θεοδωράκη ενώ σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού για τα ευρωπαϊκά τους τρόπαια και η Κ15 του Ολυμπιακού που πήρε τίτλο. Στη φιέστα τραγούδησε ο Μπάμπης Στόκας, εκ των βασικών στελεχών των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Όταν ήρθε η ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους δύο αρχηγούς Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ματιέ Βαλμπουενά σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα. Ήταν μία βραδιά που ένωσε το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου και που είχε και αρκετά videos από τη φετινή χρονιά.

Ο Βαλμπουενά έκλεψε ξανά την παράσταση θέλοντας να μπουγελώσει όλο τον κόσμο και μέχρι και τους… δημοσιογράφους. Επίσης ο Γάλλος μαζί με τον Ελ Αραμπί ανέβηκαν στη Θύρα 7 για να γιορτάσουν μαζί με τους οργανωμένους τον τίτλο. Ήταν πρωταγωνιστής ακόμα και στην παρουσίαση των συμπαικτών του, κάνοντάς την με… καπνογόνο. Η βραδιά έκλεισε με χορευτικά κομμάτια και τον γύρο του θριάμβου των παικτών του Μαρτίνς.