Ο 24χρονος αμυντικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Πολ Ακουοκού, φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με ισπανικό δημοσίευμα να στέκεται ιδιαίτερα στην παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ο Πολ Ακουόκου, για τον οποίο ακούγονται προσφορές από τρία εκατομμύρια. ευρώ, έχει συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου 2024 και δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωσή του. Ο παίκτης που κάνει διακοπές στο Αμπιτζάν περιμένει νέα για το μέλλον του, αν και σίγουρα δεν θα υπάρξουν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου. Σύμφωνα με την «Estadio Deportivo», η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός, είναι οι πρώτοι που δείχνουν ενδιαφέρον να έχουν τον Αφρικανό. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικό διευθυντή τον Αντόνιο Κορδόν».

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν οι ερυθρόλευκοι κινηθούν επίσημα για την περίπτωσή του, η οποία πάντως όπως φαίνεται δεν είναι εύκολη και σίγουρα όχι φθηνή. Τη χρονιά που μας πέρασε δεν πήρε πολλά ματς στα πόδια του έχοντας μόλις 18 συμμετοχές και 806′. Στο παρελθόν έχει παίξει για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (13 ματς, 1 ασίστ), Hapoel Rishon leZion (16 ματς, 2 γκολ) και Εκενάς (40 ματς, 2 γκολ, 4 ασίστ).

Διαβάστε περισσότερα