Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» τη μεταγραφική αγορά και στέλνει ανθρώπους από το τμήμα σκάουτινγκ να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Αυτή την περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Δανία αφού εκτός του μεγάλου στόχου που είναι ο Σουλεμάνα, παρακολουθούν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο Ντε Μπαρτόλο στο ταξίδι που έκανε στη χώρα της Σκανδιναβίας, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολούθησε τον 25χρονο κεντρικό μέσο Ματίας Χέμπο Ρασμούσεν της Λίγκμπι (έχει σκοράρει 5 φόρες και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 29 ματς) και τον 20χρονο Άντερ Γκρόνμπακ της Άαρχους (5 γκολ σε 35 παιχνίδια), που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2025.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ντε Μπαρτόλο έχει εντυπωσιαστεί από τον 26χρονο Μίκαελ Ούρε της Μπρόντμπι που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 16 γκολ σε 28 παιχνίδια. Ο Ούρε έχει συμβόλαιο με την Μπρόντμπι, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία, μέχρι τον χειμώνα του 2022, αλλά με την πολύ καλή σεζόν που κάνει θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ο Ούρε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ακόμα ομάδων.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.