Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Πορτογάλος κόουτς σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού συνομίλησε με τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Ιβηρας προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2018 και κατάφερε με σκληρή δουλειά και αμέριστη στήριξη από τη διοίκηση του συλλόγου, να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα.  Μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, που έχει πετύχει τεράστιες νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει κατακτήσει εγχώριους τίτλους και έχει κάνει πολλές φορές περήφανο τον κόσμο του συλλόγου.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός έγινε και πάλι παντοδύναμος στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» σε αυτό το διάστημα να έχουν κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (19/20, 20/21) και ένα Κύπελλο (19/20). Φέτος, παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο προπονητή να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Πειραιώτες σε ένα ακόμα τρόπαιο.

Ο Πορτογάλος έχει περάσει στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού ως ένα από τους πιο πετυχημένους προπονητές, έχοντας 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ένας πραγματικά εντυπωσιακός απολογισμός, με τους Ερυθρόλευκους να ζουν μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια, που φέρουν την υπογραφή του Ίβηρα τεχνικού.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, με στόχο νέες διακρίσεις στην Ευρώπη και ακόμα περισσότερους τίτλους.