Το χαμόγελο του Εμμανουήλ Καραλή δεν έφευγε από το πρόσωπό του και δεν υπήρχε άνθρωπος στη μεικτή ζώνη του Stade de France, που να αντίκριζε τον σπουδαίο αθλητή και να μην χαμογελούσε.

Είναι, άλλωστε ένα από τα αγαπημένα παιδιά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του παγκοσμίου στίβου. Και πλέον, είναι «χάλκινος» Ολυμπιονίκης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ο άνθρωπος που έκανε όλους τους Ελληνες να πανηγυρίσουν με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Όμως, όταν μιλάμε για άλμα επί κοντώ, το μυαλό όλων πάει στον Αρμάντ Μόντο Ντουπλάντις.

Ο Σουηδός υπεραθλητής αμέσως μετά τον άθλο του και το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε με 6.25 μέτρα, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον Καραλή. Οι δύο τους άλλωστε γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, καθώς άρχισαν σχεδόν μαζί τον πρωταθλητισμό.

«Manolo is the man» τόνισε αρχικά ο δις Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: «Είναι αδελφός μου, του έστειλα μήνυμα πριν τους αγώνες. Είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια αντίπαλοι. Τον σέβομαι απεριόριστα και χαίρομαι πάρα πολύ που κατέκτησε το μετάλλιο» είπε αρχικά ο Σουηδός επικοντιστής, ο οποίος απάντησε με… χιούμορ στην ερώτηση γιατί χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το προφητικό μήνυμα του Ντουπλάντις στον Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσίευσε φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστός με τους συναθλητές του. Στη δεύτερη φωτογραφία αποκάλυψε συνομιλία που είχε με τον Ντουμπλάντις, ο οποίος φαίνεται να είχε προβλέψει ότι θα ανέβουν στο ολυμπιακό πόντιουμ.

«Το άλμα σου φαίνεται τέλειο. Πάμε να ανέβουμε στο βάθρο», του είχε γράψει.

Διαβάστε ακόμη: