Η Μαρία Σάκκαρη μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με την Κινέζα Γουέ Γουάν (Νο. 40). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-1) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ.

Η Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε στο κορτ και έφτασε σε μια άνετη νίκη, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη φετινή διοργάνωση.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ στο 4ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1. Στη συνέχεια έφτασε στο 5-1 και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 1-0 στα σετ.

Η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και με μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ προηγήθηκε με 2-0. Η Κινέζα απάντησε με το… ίδιο νόμισμα και μείωσε σε 2-1, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια έκανε νέο μπρέικ για το 4-1. Στο 6ο γκέιμ έσπασε ξανά το σερβίς της Γουάν για το 5-1, με την Σάκκαρη να φτάνει εύκολα στο 6-1 και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Διαβάστε ακόμη: