Η Τζιόρτζια Βίλα έχει κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο σύνθετο ομαδικό γυναικών της ενόργανης γυμναστικής, όμως έχει ξεχωρίσει και για ακόμη έναν λόγο.

Η 21χρονη αθλήτρια κέρδισε την προσοχή του κοινού και για την εμφάνισή της, με όσους επισκέφτηκαν τον λογαριασμό της στo Instagram να παρατηρούν ότι υπάρχουν κι ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με κεφάλια τυριού.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρεσβευτής εταιρείας παρμεζάνας η Τζιόρτζια Βίλα


Ο λόγος; Η χορηγική συμφωνία που έχει κάνει με την εταιρεία παρμεζάνας, Parmigiano Reggiano. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία απλή συνεργασία, καθώς είναι πρέσβειρα της συγκεκριμένης εταιρείας.

«Η νεαρή αθλήτρια, αιχμή του δόρατος της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής είναι η νέα πρέσβειρα της μάρκας, φέρνοντας όλο τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Ο συνδυασμός του Parmigiano Reggiano και του αθλητισμού είναι ισχυρός όσον αφορά την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την ενεργειακή αξία, τόσο στην αθλητική δραστηριότητα όσο και στη σωστή διατροφή», είχε αναφέρει η εταιρεία το 2021, όταν και είχε συνάψει τη συμφωνία με τη νεαρή αθλήτρια.

Από την πλευρά της, η Βίλα είχε δηλώσει τα εξής: «Από παιδί, πάντα αγαπούσα αυτό το φανταστικό προϊόν. Είναι σύμβολο της ιταλικής αριστείας και κουλτούρας, και από σήμερα το να μπορώ να συνεργάζομαι μαζί τους με κάνει εξαιρετικά περήφανη και έτοιμη να αντιμετωπίσω μελλοντικές προκλήσεις».

Διαβάστε ακόμη: