Μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της αλλά όταν το κάνει, συνήθως σχετίζονται με την οικογένειά της. Μάλιστα, τόσο ο Έλληνας διεθνής όσο και η πρώην Σταρ Ελλάς είναι τρισευτυχισμένοι και περήφανοι που είναι γονείς έξι παιδιών.

Και παρά το απαιτητικό πρόγραμμα τους, έχουν βρει τον τρόπο να ανταπεξέρχονται στους γρήγορους ρυθμούς και να τα προλαβαίνουν όλα.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από την έξοδό της με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο τους πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα.

Λίγα λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι γνωστή για τον τίτλο της ως Σταρ Ελλάς το 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και τη Βαλέρια.

Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ – Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

Η ερώτηση για 7ο παιδί

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει λοιπόν, μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία αποτελείται από τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Παρόλα αυτά, το πρώην μοντέλο δεν λέει όχι και στον ερχομό ενός ακόμα μέλους στην οικογένειά της, δίνοντας μια επική απάντηση. Σε πρόσφατες ερωτήσεις  που της έκαναν οι followers της για το τι θα έκανε εάν έμενε έγκυος για έβδομη φορά, η σύζυγος του «Kill Bill» απάντησε ως εξής: «Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως, ότι πηγαίνω για το 7ο».