Η Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει μία από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό είναι έγκυος σε δίδυμα. Λίγο καιρό μετά τον γάμο της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα, το ζευγάρι ανυπομονεί να δημιουργήσει οικογένεια.

Η γνωστή πολιτικός συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Και όπως ενημέρωσε η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το παρών στην εκδήλωση «Η Γυναίκα στην Επανάσταση του 1821».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη λοιπόν, μοιράστηκε νέες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, μέσα από τα Instagram Stories της, όπου μας δείχνει πώς διατηρεί το στιλ και την κομψότητά της, όντας ιδιαίτερα λαμπερή ενώ έκανε και αναρτήσεις σχετικές στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της.

Ο γάμος της με τον Μίνωα Μάτσα

Σημειώνεται πως πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο αγαπημένος συνθέτης παντρεύτηκαν παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελενη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Οι δύο τους είναι ζευγάρι από τα τέλη του 2019.

Στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019 εμφανίστηκαν μαζί στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και λίγες ημέρες αργότερα απαθανατίστηκαν φωτογραφικά ο ένας πλάι στον άλλον στο θέατρο Παλλάς, στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία», την οποία ο μουσικός επένδυσε με πρωτότυπη μουσική, με το ομότιτλο τραγούδι. Είναι εξακριβωμένο ότι οι δύο τους έκαναν παρέα και υπήρχαν συναντήσεις σε εξόδους με κοινούς φίλους, αλλά και συγγενείς της διαπιστωμένα φιλότεχνης Όλγας.