Όπως αποκαλύπτει η Ole στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε μεγάλη ένταση μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νεϊμάρ την… είπε στον Ιταλό τερματοφύλακα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να του απαντήσει και εν τέλει να πιάνονται στα χέρια! Οι δύο τους φέρεται να έδωσαν… μερικές ο ένας στον άλλον, μέχρι που τελικά τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους…

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Μπενζεμά, από εκεί που ξεκίνησε η αγωνιστική κατάρρευση των Παριζιάνων, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών και σύμφωνα με την Ole, αυτό το λάθος ήταν και ο λόγος να προκληθεί ένας «χαμός» στα αποδυτήρια της Παρί μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Η αποτυχία της Παρί χθες βράδυ έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαιρικού κολοσσού Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι σαφές πως μετά τις φωνές για τη διαιτησία θα ρίξει τις ευθύνες στους Λεονάρντο και Ποτσετίνο.

Οι δύο τελευταίοι αναμένεται προσεχώς να αποτελέσουν παρελθόν από την Παρί. Αμφότεροι εδώ και καιρό βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο. Το χθεσινό βράδυ και η βαριά ήττα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου πιθανότατα τους καταδικάζει.