Μαθαίνω ότι…
…οι υπηρεσίες μεγάλης χώρας, υπερδύναμης του πλανήτη δηλαδή για να είμαι ακριβής, έχουν επιδείξει ενδιαφέρον σχετικά με Έλληνα επιχειρηματία – «εφοπλιστή», για τον οποίο διερευνούν τον «διπλό ρόλο» που, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, διαδραματίζει.

Και ειδικότερα τις σχέσεις του τόσο με άλλη υπερδύναμη, αλλά και με μη σύννομες δραστηριότητες που σχετίζονται με το Ιράν!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι για το ενδιαφέρον των υπηρεσιών της παγκόσμιας υπερδύναμης ως προς τις δραστηριότητες του εν λόγω επιχειρηματία, ο οποίος εκτός των άλλων φέρεται να ενασχολείται και με τα media, σε περιφερειακό επίπεδο, έχει ενημερώσει αρμοδίως η πρεσβεία την κυβέρνηση!

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που κατά το παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, φέρεται να έχει ανακάμψει οικονομικά (τουλάχιστον τούτο θέλει να επιδεικνύει σε κύκλους της αγοράς) και να φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στα media και τις πολιτικές εξελίξεις.

Άλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό, η στενή προσωπική του σχέση με τον αρχηγό του ενός εκ των εταίρων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…