Είναι παντρεμένες με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μερικές από αυτές διευθύνουν τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις στον κόσμο, ενώ άλλες προτιμούν να κάνουν δωρεές σε σχολεία και σε άλλους αξιόλογους σκοπούς. Πολλές από αυτές μάλιστα είναι οι ίδιες πλούσιες, οπότε τα χρήματα του συζύγου τους είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα!

 

Πρισίλα Τσαν

Η φιλάνθρωπος/παιδίατρος Πρισίλα Τσαν είναι παντρεμένη με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τον ιδρυτή του Facebook που διαθέτει περιουσία 106,5  δισ. δολάρια. Παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν μαζί δύο παιδιά. Σπούδασε στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι ίδρυσε την Πρωτοβουλία Chan Zuckerberg και έχει δωρίσει πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και το Bloomberg Philanthropies, ο οργανισμός της συνεισέφερε ένα μέρος των 225 εκατομμυρίων δολαρίων που απαιτούνται για την έναρξη του Resolve, μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την υγεία για τη μείωση των θανάτων από καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά σε 60 χώρες χαμηλού εισοδήματος.

Μιράντα Κερ

Η Μιράντα Κερ είναι σύζυγος του Έβαν Σπίγκελ, του ιδρυτή της Snapchat, που διαθέτει περιουσία 6,2 δισ. δολάρια. Είναι μοντέλο από την Αυστραλία με περιουσία 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Έγινε γνωστή αφού εμφανίστηκε ως «άγγελος» στην ετήσια επίδειξη εσωρούχων της Victoria’s Secret. Εργάστηκε επίσης ως μοντέλο για τον David Jones στην Αυστραλία. Ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 13 ετών. Κέρδισε έναν διαγωνισμό του περιοδικού Dolly το 1997. Το μοντέλο είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα στον τομέα του. Έχει γράψει ένα βιβλίο και λάνσαρε μια σειρά περιποίησης δέρματος που ονομάζεται KORA Organics εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Αμάλ Κλούνεϊ

Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι επιτυχημένη δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα από το 2000 και διαθέτει περιουσία 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Λιβανο-Βρετανίδα, σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ φοίτησε στο Κολέγιο St. Hugh του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και στη συνέχεια στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Η Γιούλια Τιμοσένκο, ο Τζούλιαν Ασάνζ και ο Μοχάμεντ Φάχμι είναι μεταξύ των πελατών που έχει εκπροσωπήσει. Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας τη διόρισε πρόσφατα ως ειδική απεσταλμένη για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης. Το έργο της επικεντρώνεται στην ελευθερία του Τύπου και την ελευθερία της έκφρασης.

Νταϊάνα Τέιλορ

Ο σύζυγός της Μάικλ Μπλούμπεργκ είναι πολιτικός, επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 70 δισ. δολ. Είναι μαζί από το 2000, αλλά δεν έχουν παντρευτεί.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον πλανήτη. Η γερμανικής καταγωγής καλλονή γεννήθηκε στη Βραζιλία, μιλά πέντε γλώσσες και διαθέτει περιουσία 30,5 εκατομμυρίων δολαρίων! Ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1993 όταν την ανακάλυψε η Elite Model Management σε μια σχολική εκδρομή. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σάο Πάολο για να ξεκινήσει την καριέρα της και έκανε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 1996. Είναι παντρεμένη με τον Τομ Μπρέιντι, τον στρατηγό των New England Patriots, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 76 εκατομμυρίων δολαρίων. Την απασχολούν και τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ μοντέλο, ηθοποιός και παραγωγός, γεννήθηκε στη Βερακρούζ του Μεξικό και ξεκίνησε την καριέρα της σε μια σαπουνόπερα που ονομαζόταν Teresa. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο Miracle Alley και μετά μπήκε στο Χόλιγουντ το 1991. Αλλά μόνο όταν πρωταγωνίστησε στη Φρίντα το 2002 έγινε διάσημη. Ο Francois-Henri Pinault, που έχει περιουσία 48,1 δισ. δολάρια, είναι ο σύζυγός της.

Μπιγιονσέ

Πριν ξεκινήσει να τραγουδάει σόλο, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν μέλος των Destiny’s Child και τώρα έχει μια περιουσία 250 εκατομμύρια δολάρια. Έχει επίσης υποδυθεί και σχεδιάσει σειρές ρούχων εκτός από τη μουσική. Ο σύζυγός της, Jay-Z, έχει περιουσία 1,3 δισ. δολάρια. Είναι ένας Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός και επιχειρηματίας που έχει συγκεντρώσει μια περιουσία μέσω της μουσικής και ως επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Έλεν Μερσιέ

Ο σύζυγός της Μπερνάρ Αρνό ιδιοκτήτης εταιρειών όπως ο Dior, ο Givenchy, η Sephora, η Moёt & Chandon, η Dom Perignon έχει περιουσία 184 δισ. ευρώ.

Τους ένωσε η αγάπη τους για τη μουσική καθώς ο Μπερνάρ αγαπά τις κλασσικές συνθέσεις και εκείνη είναι επαγγελματίας πιανίστρια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991 και έχουν πέντε παιδιά.