Το 2020 οι υπερήρωες ήταν οι νοσοκόμοι και οι γιατροί   λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη είναι οι νέοι ήρωες όλων μας. Οι πραγματικοί ήρωες που διακινδυνεύουν τη δική τους υγεία για να σώσουν τους άλλους. Το comic True Nurse Stories θέλοντας να τιμήσει όλη αυτή τη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων κάνει focus στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες και τον ηρωισμό τους.

Οι χαρακτήρες αντιστοιχούν σε εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων από τα 13 νοσοκομεία του AHN στη Δυτική Πενσιλβάνια.

Ο Jessi Showalter που εργάζεται στο Νοσοκομείο West Penn, είναι ένας από τους νοσηλευτές που εμφανίζονται στα comics  σύμφωνα με το KDKA. «Σκέφτομαι ότι γιατί εγώ; Δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο – Απλώς έρχομαι εδώ και κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω τους ασθενείς μου. Αν αυτό με κάνει ήρωα, μετά υποθέτω ότι ναι με κάνει ήρωα»

Οι νοσηλευτές ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη αυτή ενώ οι διοργανωτές δήλωσαν: «Είμαστε τόσο περήφανοι γι ‘αυτούς και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν πόσο εκτιμούμε την εξαιρετική δουλειά τους. Ελπίζουμε ότι όταν βλέπουν τους εαυτούς τους ως πραγματικούς σούπερ ήρωες της Marvel Comics, μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να κοιτάξουν πίσω με υπερηφάνεια την εξαιρετική δουλειά τους και τη συμπόνοια που έδειξαν σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για τις κοινότητές μας»