Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα έρχεται και φέρνει μαζί της πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες. Συγκεκριμένα, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει μεγάλη γκάμα ταινιών που θα εντυπωσιάσει τόσο τους σινεφίλ όσο και τους λάτρεις του horror.

Οι νέες ταινίες:

1. France

2. Ο Άγνωστος

3. Εκεί που ζούμε

4. Παγίδα

5. Το φως του διαβόλου

6. Ληστής με στιλ

1. France

Υπόθεση: H περιζήτητη Λεά Σεϊντού στον ρόλο μιας δημοφιλούς και αλαζονικής γαλλίδας τηλεπαρουσιάστριας ειδήσεων, της France de Meurs, που η ζωή της μοιράζεται μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και οικογένειας. Μετά από ένα τροχαίο, στο οποίο τραυματίζει έναν πεζό, όλα αλλάζουν: ξαφνικά η ίδια η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γίνεται η είδηση της ημέρας.

2. Ο Άγνωστος

Υπόθεση: Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν μία συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ (Σον Χάρις), η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μάρκ (Τζόελ Έτζερτον), γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν – ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.

3. Εκεί που ζούμε

Υπόθεση: ην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα – προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο – και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

4. Παγίδα

Υπόθεση: . Η υπόθεσή του τοποθετείται στην Παλαιστίνη, όπου μια νεαρή παντρεμένη μητέρα πηγαίνει στο κομμωτήριο. Η κουρέας της όμως δεν είναι αυτή που δείχνει και έτσι, καταλήγει εν αγνοία της να παγιδεύεται από μυστικούς πράκτορες. Τότε ξεκινά μία δαιδαλώδης περιπέτεια, στην οποία η μάχη για την αλήθεια και την ελευθερία κρίνεται στην κόψη του ξυραφιού.

5. Το φως του διαβόλου

Υπόθεση: Ο κόσμος έχει κατακλυστεί από δαιμονισμένους ανθρώπους, έτσι η Καθολική Εκκλησία αποφασίζει να αναλάβει δράση ώστε να εξαλείψει το κακό. Για να τα καταφέρει, ανοίγει ξανά τα σχολεία εξορκισμού, στα οποία ιερείς εκπαιδεύονται στις τελετές που κατατροπώνουν τους δαίμονες. Παρότι απαγορεύεται, η νεαρή καλόγρια Αν ξεχωρίζει για τις μαχητικές ικανότητές της, γεγονός που παρατηρεί ένας έμπειρος καθηγητής ο οποίος χρίζεται υπεύθυνος της εκπαίδευσής της. Λίγο αργότερα, όταν η Αν προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός κοριτσιού, συνειδητοποιεί πως μέσα της δε βρίσκεται απλά ένας δαίμονας, αλλά ο ίδιος ο διάβολος.

6. Ληστής με στιλ

Υπόθεση: Βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία, η ταινία διηγείται την ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» του θρυλικού εγκληματία ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 27/10 σε ένα σινεμά δίπλα σου!