Γράφτηκε σε οικονομικό σάιτ, που θεωρητικά στηρίζει μέσα από δημοσιεύματα μεγάλο όμιλο πληροφορικής και κατασκευών, ότι ο πατριάρχης της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας που κυριάρχησε στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα τις δεκαετίες του 1990 και 2000, εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει αντί του ποσού των 100 εκατ. ευρώ το εξοχικό του στη Μύκονο, στην πραγματικότητα μια ολόκληρη χερσόνησο πάνω στη θάλασσα στον Άγιο Στέφανο όπου κάποτε δέσποζαν οι περίφημες Μούσες του Ζουγανέλη, η εκτός χώρας της Μυκόνου εκδοχή του διάσημου μπαρ!

Με το χέρι στην καρδιά, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι τελικά ο μεγαλοεπιχειρηματίας και κυρίαρχος μιας ολόκληρης εποχής, που μάλιστα εσχάτως βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο λόγω αιφνιδιαστικών κινήσεων στην επιχειρηματική σκηνή, θα πουλήσει το μοναδικό αυτό εξοχικό (έχει ανεγερθεί ως επαγγελματική στέγη) που αποτελείται από δύο κύριες κατοικίες αν δεν απατώμαι!

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι, όπως με ενημέρωσαν απόλυτα αξιόπιστες πηγές, το εν λόγω ακίνητο στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, είχε βγει προς πώληση στα τέλη της δεκαετίας του 2000, κάπου μεταξύ 2009-2010, αντί του ποσού των 80 εκατ. ευρώ, όταν και ο μεγαλοεπιχειρηματίας αποφάσισε ταυτοχρόνως να πουλήσει και την θρυλική ποδοσφαιρική ομάδα που είχε στην κατοχή του από τις αρχές της δεκαετίας του 1990!

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν ότι το συγκεκριμένο ακίνητο πιάνει σήμερα 100 εκατ. ευρώ, αυτό στην πράξη σημαίνει ότι κατά την δεκαετία του 2010 έχει καταγραφεί μια υπεραξία 20 εκατ. ευρώ!

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και άσχημα…