Οι μάγισσες του Σάλεμ ξεδιπλώνουν την ιστορία τους. Το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, εξετάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συναισθηματικά γεγονότα στην Αμερικανική Ιστορία… τις δίκες των μαγισσών του Salem του 1692.

Το πρόγραμμα του μουσείου

Το μουσείο αποτελείται από δύο παρουσιάσεις. Η πρώτη παρουσίαση δίνει μια συναρπαστική ματιά στα γεγονότα του 1692. Οι επισκέπτες βιώνουν το δράμα αυτής της σκοτεινής εποχής, αν και δεκατρία σκηνικά, με φιγούρες, φωτισμό και αφήγηση, καθώς είναι μάρτυρες στον ιστό των ψεμάτων και της ίντριγκας που οδηγούσε στο κυνήγι των μαγισσών.

Home - The Salem Museum

Η δεύτερη έκθεση, Witches: Evolving Perceptions, είναι μια περιοδεία με καθοδήγηση από το προσωπικό που εστιάζει στο νόημα πίσω από τη λέξη μάγισσα και την εξέλιξη της εικόνας της μάγισσας με την πάροδο του χρόνου.

 

Αυτή η παρουσίαση επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές δίκες ενάντια των μαγισσών και το ιστορικό που οδηγεί στις δίκες του Salem. Επιπλέον, αυτή η παρουσίαση συζητά την εμφάνιση της στερεοτυπικής μάγισσας και το τρομακτικό φαινόμενο του κυνηγιού.

Salem Witch Museum - 2021 All You Need to Know Before You Go (with Photos) - Salem, MA | Tripadvisor

Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες.

Salem Witch Museum — Creative Collective Business Program & Initiative

Οι παρουσιάσεις προσφέρονται κάθε μισή ώρα από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., με παρατεταμένες ώρες τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο.