Αναμφίβολα έχει μια σημειολογία ποιος κάθεται πού, στα γραφεία του Ελλάκτωρα, όπου όπως γνωρίζετε οι διευθυντικές θέσεις άδειασαν μετά την ήττα και αποχώρηση του Σάκη και του Εξάρχου!

Για να μην αγωνιάτε λοιπόν, τις καρέκλες στα πρώην γραφεία του Σάκη και του Εξάρχου κατέλαβαν ο νέος Διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αρης Ξενόφος, γνωστός από τις επιτυχίες του στον ευαίσθητο τομέα των αποκρατικοποιήσεων ως εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και ο κ. Θύμιος Μπουλούτας, πρώην μεγαλοστέλεχος της MIG και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος σήμερα για λογαριασμό της Grant Thornton (στην οποία έχει μετακομίσει ο πρώην τραπεζίτης  και νυν fund manager Νίκος Καραμούζης) διενεργεί τον διαχειριστικό έλεγχο που ζήτησαν οι Ολλανδοί της Reggeborgh.

Για τον Α. Ξενόφο πάντως εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες πως βλέπει και κατά λιμάνι μεριά, να τοποθετηθεί δηλαδή και σύμβουλος του ΟΛΠ, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ελλάκτωρα.

Μπορεί  Ξενόφος και Μπουλούτας να κάθισαν ήδη στις καρέκλες των πρώην επικεφαλής του ομίλου, όμως οι νέοι ισχυροί άνδρες του μεγάλου κατασκευαστικού και ενεργειακού ομίλου, οι πιο κοντινοί και έμπιστοι των Ολλανδών κ. Παναγιωτόπουλος και Τούμπουρος δεν έχουν ακόμη αποκτήσει γραφείο και τριγυρνούν στους διαδρόμους του γιγάντιου κτιρίου στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας!