Την ώρα που ο Όμιλος ΟΤΕ – Cosmote δαπανά εκατομμύρια για την διαφημιστική προβολή του, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο για την υπεροχή του στις τηλεπικοινωνίες, η πραγματικότητα μαρτυρά μια διαφορετική κατάσταση.

Το περιβόητο 5G είναι 5G μόνο στα χαρτιά αν βγεις λίγο παραέξω από τα στενά όρια της πόλης των Αθηνών, ενώ η γενικότερη παροχή mobile ίντερνετ στην ευρύτερη Αττική είναι απλά αστεία.

Είτε χρησιμοποιείς το ίντερνετ του κινητού σου, είτε το ίντερνετ on the go αυτό που σε περιμένει είναι ταλαιπωρία και εκνευρισμός από τις αργές ταχύτητες αλλά και την συχνή απώλεια του σήματος.

Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης για παράδειγμα, στην πυκνοκατοικημένη Σαρωνίδα και το ίντερνετ της Cosmote αποτελεί ζήτημα.

Ο τιμοκατάλογος από την άλλη υψηλότερος από εκείνον που θα είχε κανείς σε οποιαδήποτε προηγμένη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή χώρα.

Αντί λοιπόν ο ΟΤΕ να σκάβει τρύπες για να μην χαθούν οι επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις οπτικές ίνες μήπως να φροντίσει για την ποιότητα του ίντερνετ που προσφέρει στους καταναλωτές που τον χρυσοπληρώνουν;

Το δε κερασάκι στη τούρτα, κοινή παραδοχή και της εξυπηρέτηση πελατών του ομίλου, είναι το ότι όταν μιλάς στο κινητό σου αυτομάτως πέφτει η σύνδεση στο ίντερνετ, ένα παράδοξο στο οποίο η εταιρεία εδώ και καιρό αδυνατεί να δώσει λύση,

Ας καταλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι ότι κάποιοι βασίζονται στο ίντερνετ για την δουλειά τους και δεν το χρειάζονται μόνο για να παίζουν παιχνίδια στο κινητό και ας σεβαστούν τον καταναλωτή, όλες τις μέρες και τις ώρες της ημέρας, καθώς και τις νυχτερινές ώρες, με μαθηματική ακρίβεια, η απόδοση πέφτει ακόμη περισσότερο λες και κάποιος «χαμηλώνει» την απόδοση.

Διαβάστε ακόμη