Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενούς του, χωρίς να τσιγκουνεύεται τα έξοδα.

Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του ιστορία, ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι πρόκειται και για έναν εξαιρετικό εργοδότη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ εδώ και αρκετά χρόνια έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφού κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Για την ώρα, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δική του σειρά ρούχων. Σε αυτά συγκαταλέγονται μια σειρά από εσώρουχα, παπούτσια και άλλα είδη ανδρικής μόδας. Επιπλέον, διαθέτει επτά ξενοδοχεία Pestana CR7 στη Λισαβόνα, το Funchal, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μαρακές. Είναι επίσης, ο ιδρυτής της Insparya, της κλινικής που βρίσκεται στην Μαδρίτη.

 

Οι απίστευτες συνθήκες που προσφέρει ο Ρονάλντο για δουλειά στα ξενοδοχεία του

Ο Κριστιάνο αναζητά νέους υπαλλήλους για να καλύψει τις κενές θέσεις που έχει αυτή τη στιγμή στα ξενοδοχεία του σε όλο τον κόσμο. Το πιο περίεργο είναι οι συνθήκες που προσφέρει για να πείσει όσους επιθυμούν να εργαστούν για αυτόν σε διάφορα τμήματα των ξενοδοχείων του.

Οι προϋποθέσεις, σύμφωνα με τη La Sexta, είναι οι εξής: όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στα ξενοδοχεία του Πορτογάλου παίκτη θα κερδίζουν περίπου 2.300 ευρώ το μήνα και θα έχουν 50 ημέρες διακοπών όλο τον χρόνο. Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο να είσαι ένας από τους δεκτούς υποψηφίους, αφού πρέπει να έχεις αρκετά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας και να μπορείς να μιλάς άπταιστα πολλές γλώσσες.

Ο μέσος μηνιαίος καθαρός μισθός στην Ισπανία, λαμβάνοντας υπόψη φόρους και εισφορές κυμαίνεται στα 1.700 – 1.800 ευρώ. Έτσι αν κάποιος καταφέρει να δουλέψει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αμείβεται με 500 ευρώ παραπάνω από τον μέσο μηνιαίο μισθό της χώρας και επιπλέον θα έχει 20 μέρες παραπάνω διακοπές.

 

Διαβάστε ακόμη: