Η περιοδεία της επανασύνδεσης των Oasis είναι φυσικά το μουσικό γεγονός του 2025.

Ύστερα από 16 χρόνια τα αδέρφια Gallagher θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή και ήδη έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα reunion shows.

Πολύ πρόσφατα μάλιστα προσέθεσαν άλλες δύο συναυλίες στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο θρυλικό Wembley Stadium.

Επίσης υπήρξε σοβαρό ζήτημα με τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς κάποιοι fans πλήρωσαν μέχρι και 350 λίρες, ποσό διπλάσιο από την αρχική τιμή.

Το συγκρότημα κράτησε αποστάσεις για το θέμα της πώλησης των εισιτηρίων των συναυλιών τους, λέγοντας τα εξής:

«Όσον αφορά τα αναφερόμενα παράπονα που είχαν πολλοί αγοραστές σχετικά με τη λειτουργία της έκδοσης εισιτηρίων της Ticketmaster: πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι Oasis αφήνουν τις αποφάσεις σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων και την τιμολόγηση εξ ολοκλήρου στους promoters και το management τους και σε καμία στιγμή δεν είχαν επίγνωση του ότι θα χρησιμοποιούταν η δυναμική τιμολόγηση. Ενώ οι προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των promoters, του Ticketmaster και της διοίκησης του συγκροτήματος κατέληξαν σε μια θετική στρατηγική πώλησης εισιτηρίων, η οποία θα ήταν μια δίκαιη εμπειρία για τους fans, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής έκδοσης εισιτηρίων για τη διατήρηση των γενικών τιμών των εισιτηρίων καθώς και τη μείωση της διαφήμισης, η εκτέλεση του σχεδίου απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες».

Διαβάστε ακόμη: