ΟΦΗ και Βόλος βρέθηκαν για δεύτερη φορά αντιμέτωποι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στο «Γεντί Κουλέ» και τους Θεσσαλούς να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ Πέρεθ κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά το νικηφόρο 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό αφού στο 12′ ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Σαρντινέρο να κάνει το 1-0 και να δίνει ελπίδες στους Κρητικούς για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Οι πανηγυρισμοί όμως δεν πρόλαβαν να κοπάσουν για τους γηπεδούχους και ο Δουβίκας στο 19′ με εξαιρετική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 κόβοντας τα πόδια των παικτών του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν πιέσουν για ένα γκολ που θα μπορούσε να τους βάλει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Και οι δύο αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες τους να σημειώσουν κάποιο τέρμα, όμως κανείς δεν το κατάφερε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βαφέας (46’ Καστάνιος), Διαμαντής, Γιαννούλης, Γουές (79’ Γρίβας), Στάικος (54’ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέσης (54’ Σολίς), Στάρτζεον (79’ Φερέιρα), Σαρδινέρο.

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Γκαραβέλης, Τέκιο (84’ Σάντσες), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (80’ Κρητικός), Νίνης (60’ Περέα), Μπαρτόλο (84’ Μπάλλας), Δουβίκας.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)