Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ δήλωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του σε μια ακροαματική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, ότι εκείνη ήταν που έγινε βίαιη όταν η σχέση τους κατέρρεε, εκτοξεύοντας ύβρεις, οι οποίες ενίοτε κλιμακώνονταν σε ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά.

Ο ηθοποιός είπε ενώπιον δικαστηρίου της Βιρτζίνιας ότι η συμπεριφορά της Χερντ άλλαξε και περιλάμβανε πλέον «ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς» και «εκφοβισμό».

«Φαινόταν ως καθαρό μίσος για εμένα», σημείωσε ο Ντεπ.

«Εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε».

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη βία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ του «επιτίθετο».

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου», συνέχισε ο ίδιος.

Ο Ντεπ πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ.

Ο 58χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης μηνύει την 35χρονη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατηγορεί τη Χερντ, που είναι επίσης ηθοποιός γνωστή για τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως το “Aquaman” και το “Justice League”, ότι τον συκοφάντησε όταν έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2018, ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post ότι έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος της Χερντ το 2018.

Η κατάθεση του γιατρού που «καίει» την Άμπερ Χερντ

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό, ότι ο Ντεπ έφερε στην δικαστική αίθουσα την ιστορία με το κομμένο δάχτυλο, για το οποίο όπως ισχυρίζεται ευθύνεται η Χερντ, μετά από έναν εκρηκτικό καβγά που είχαν το 2015.

O γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό, κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο για εκείνη την ημέρα.

Ο Dr David Kipper αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο γιατρός τόνισε, πως βρήκε τον Ντεπ να αιμορραγεί άσχημα και ενημέρωσε το δικαστήριο πως ζήτησε από το προσωπικό να ψάξουν για το χαμένο δάχτυλο του Ντεπ το οποίο τελικά βρέθηκε. Ο Kipper στην κατάθεσή του είπε: «Είπε ότι το βρήκε στον χώρο της κουζίνας» και δήλωσε επίσης ότι υπήρχε αίμα και σπασμένα τζάμια στο σπίτι.

Ο γιατρός στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ντεπ όταν ο ηθοποιός τον ενημέρωσε, ότι έκοψε το δάχτυλό του. Σε αυτό το σημείο ο Dr David Kipper είπε: «Νομίζω ότι αυτό έλεγε, ναι».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιατρός, ο Ντεπ έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να παω σε νοσοκομείο….. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της… Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Μια εβδομάδα μετά την επείγουσα επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου!!! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Τζόνι».

Ο Kipper τέλος, είπε επίσης ότι ο Ντεπ είχε αναφέρει ότι έκοψε το δάχτυλό του με ένα μαχαίρι.

Στην αρχική αγόρευσή τους, οι δικηγόροι της Χερντ είπαν ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ντοκιμαντέρ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ που θα αναδείξει την ταραχώδη σχέση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Η σειρά θα προβληθεί σε δύο μέρη και έχει τον τίτλο «Johnny Vs. Η Amber». Η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη διάλυση του γάμου του ζευγαριού, το διαζύγιο, τις εκατέρωθεν μηνύσεις και τις δικαστικές μάχες που ακολούθησαν.