Από το ναδίρ στο ζενίθ!  Η καριέρα του Τζέσι Λίνγκαρντ εκτοξεύθηκε μέσα σε τρεις μόλις μήνες! Ο 28χρονος, δανεικός από την Μάντσεσστερ Γιουνάιτεντ στην Γουέστ Χαμ τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που πετυχαίνει!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ περιθωριοποίησαν τον έμπειρο επιθετικό δείχνοντας του πως η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του πήγε… περίπατο. Η Γουέστ Χαμ τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε να δώσει στον Λίνγκαρντ την τελευταία ίσως ευκαιρία. Αυτή που χρειαζόταν ο παίκτης για να ξεφύγει από το σκοτάδι στο οποίο είχε βρεθεί με δική του ευθύνη.

Τρεις μήνες μετά, από τη μέρα που τα «Σφυριά» και ο Ντέιβιντ Μόγιες τον εμπιστεύτηκαν, ο Τζέσι Λίνγκαρντ αισθάνεται άλλος άνθρωπος. Οι Λονδρέζοι δικαιώνονται και με το παραπάνω με τις εμφανίσεις του. Ο Βρετανός έχει καταφέρει να σκοράρει οκτώ φορές στο πρωτάθλημα και να μοιράσει κομβικές ασίστ. Είναι περιττό να πούμε πως είναι ο παίκτης που το τελευταίο διάστημα παίζει καθοριστικό ρόλο στην άκρως επιτυχημένη πορεία της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τον παρακολουθούν Ρεάλ, Παρί και Ίντερ

Οι επιδόσεις αυτές μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από τα ραντάρ των μεγάλων της Ευρώπης. Σύμφωνα με το ESPN Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ παρακολουθούν διακριτικά – για την ώρα – τα κατορθώματα του Λίνγκαρντ. Κανείς πλέον μπορεί να αποκλείσει το σενάριο μεταγραφής του σε ομάδα τέτοιου επιπέδου, αν και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση διατηρεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι αυτοί που δεσμεύουν το μέλλον του παίκτη. Είναι σαφές πως το καλοκαίρι θα αξιολογήσουν τον Λίνγκαρντ κάπως καλύτερα.