Μετά την απόλυτη επιτυχία της καλοκαιρινής του περιοδείας ανά την Ελλάδα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει με την παράσταση «Παρενέργειες» στην Αθήνα.

Ο γνωστός κωμικός θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στο CORONET THEATER, μαζί με τον Θανάση Παπαγεωργίου, προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό μοναδικές στιγμές γέλιου.

Από τις 18 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέματα της καθημερινότητας, των ανθρώπινων σχέσεων και ό,τι άλλο προκύψει σε κάθε μοναδική (από άποψη θέματος) παράστασή του.
Ο Τσουβέλας και οι «Παρενέργειές» του

info

Τιμή Εισιτηρίου 12,00€ μέσω της VIVA

CORONET THEATER
Φρύνης 11, Παγκράτι, 11634 Αθήνα

Τηλέφωνα: 210 7012123 – 210 7012511

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

Το Coronet Theater, θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Έξτρα πληροφορίες

Στάθμευση

Οι θεατές του Θεάτρου CORONET μπορούν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στο Parking Αυτοκινήτων παραπλεύρως του θεάτρου, με είσοδο από την οδό ΑΣΠΑΣΙΑΣ 5 (Εμπορικό Κέντρο Athens Millenium), στην Προνομιακή Τιμή των 5,00€ για όσο χρόνο παραμονής χρειασθούν. (Με την επίδειξη του Εισιτηρίου)

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Εάν χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ, οι γραμμές που εξυπηρετούν τη μετάβαση στο Θέατρο είναι οι παρακάτω:

• Λεωφορεία: 211, 203, 204

• Τρόλεϊ: 2, 11