Ο βαθύπλουτος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι έγινε πασίγνωστος κυρίως στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς λόγω του ριάλιτι Survivor που επί χρόνια προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο τους συνδέει πλέον βαθιά φιλία και σχέση εμπιστοσύνης!

Ταυτοχρόνως ο εξωστρεφής και κοινωνικός Ατζούν, έχει αναπτύξει πέραν των τηλεοπτικών παραγωγών και ένα πάθος με το ποδόσφαιρο, που μετουσιώθηκε αρχικά με την προ ετών αγορά της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φορτούνα Σιτάρντ που αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος της, ενώ στη συνέχεια το ποδοσφαιρικό πάθος του Τούρκου παραγωγού μετακινήθηκε στην αγγλική Τσάμπιονσιπ (β´ κατηγορία) όπου και απέκτησε αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ την Χαλ, που για μεγάλο διάστημα αγωνίζονταν στην Premier league από την οποία και υποβιβάστηκε!

Στις μέρες μας στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή συζητιόταν το ενδιαφέρον του Ατζούν για την αγορά της ιρλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σελμπουρν!

Ωστόσο, εσχάτως έχει προκύψει στα …λημέρια μας μια είδηση, που φαίνεται ότι έχει βάση (άλλωστε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά) ότι ο διαβόητος Ατζούν των ριάλιτι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση μιας ιστορικής ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, τον Ατρόμητο Αθηνών, με έδρα το Περιστέρι!

Οι φήμες που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και τους δημοσιογραφικούς διαδρόμους κάνουν λόγο για πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό, που ζητάει 7 εκατ. ευρώ και ο οποίος φέρεται να έχει κουραστεί από την πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την ομάδα των Δυτικών Προαστείων!

Και τις δύο προηγούμενες χρονιές ο Γ. Σπανός, επιχειρηματίας των πετρελαίων, φέρεται να είχε βγάλει τις μετοχές του προς πώληση, όμως δεν είχε εμφανιστεί αξιόπιστος αγοραστής!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο στενός φίλος του Γιάννη Αλαφούζου Τούρκος Ατζούν και το μέγεθος διαθέτει αλλά και το χρήμα!

Ενώ σε κάθε περίπτωση ο στενός του φίλος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα του κάνει φροντιστήριο για τα δεδομένα και τις ισορροπίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Διαβάστε ακόμη: