Η Ρώμη φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα του “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” την Δευτέρα, την έβδομη ταινία του δημοφιλούς franchise με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ και σκηνοθέτη/σεναριογράφο τον Κρίστοφερ Μακ Κουόρι.

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα εμβληματικά Ισπανικά Σκαλιά, τον Τομ Κρουζ πλαισίωσαν οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Χέιλι Άτγουελ, Βανέσα Κίρμπι, Χένρι Τσέρνι, Πομ Κλεμεντίεφ, Εσάι Μοράλες και άλλοι ηθοποιοί της ταινίας

Ο 60χρονος σταρ υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα για τους θαυμαστές του και εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πλήθος για την υποστήριξή του.

“Υπάρχει μία κοινότητα της οποίας είμαστε όλοι μέρος -άνθρωποι κάθε κουλτούρας και τρόπου ζωής απολαμβάνουν όλοι μαζί το σινεμά” δήλωσε ο σταρ από τα Ισπανικά σκαλιά. “Σκοπός μου από μικρό παιδί ήταν να ταξιδέψω και να κάνω ταινίες. Και τα κατάφερα γιατί όλοι εσείς μου επιτρέψατε να σας διασκεδάσω”, συμπλήρωσε.

Η πλοκή του “Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One” ακολουθεί τα γεγονότα του “Fallout”, όπου ο Ίθαν Χαντ και οι μυστικοί πράκτορες του έσωσαν τον κόσμο από μια πυρηνική αποκάλυψη και μια σειρά από προδοτικές ενέργειες. Το φιλμ του 2018 αποδείχθηκε η μεγαλύτερη έως σήμερα εισπρακτική επιτυχία για το δημοφιλές franchise, με 800 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τo επόμενο φιλμ της σειράς, με τίτλο “Mission Impossible: Dead Reckoning, Part Two”, βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024.