Για να ξέρετε …1)

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι πλέον η …απόσταση που χώριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον ανιψιό του και πρώην Γ. Γραμματέα της κυβέρνησης και Διευθυντή του γραφείου του στο Μ. Μαξίμου ανήκει στο παρελθόν, όχι μόνο λόγω του ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή του τελευταίου στο ζήτημα των υποκλοπών, όπως προέκυψε και από το απαλλακτικό πόρισμα του Αρείου Πάγου, αλλά και από πολύ νωρίτερα, καθώς κατά τις πληροφορίες οι δύο άνδρες βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία!

Επί του προκειμένου τώρα, όλα τα ανωτέρω αποδείχτηκαν στην πράξη, το Σάββατο που μας πέρασε στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, επί της οδού Σκουφά, όπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πραγματοποίησε την βάπτιση του γιου του, κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Γρ. Δημητριάδη υπήρξε θερμός εναγκαλισμός!

Η χημεία μεταξύ των δύο ανδρών κατέστη επίσης εμφανής και κατά την διάρκεια του γεύματος που ακολούθησε στο Μουσείο Γουλανδρή!

Για να ξέρετε …2)

Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα φέρεται να κυριάρχησε, μεταξύ άλλων, στη μίνι κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη!

Το οποίο αφορά την παρουσία της κυρίας Ειρήνης Αγαπηδάκη ως αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, από την πολιτική παρουσία της οποίας κανείς δεν είναι ικανοποιημένος, ενώ επισημάνθηκε ότι η γενικότερη στάση και συμπεριφορά της στον ευρύτερο χώρο της υγείας, περισσότερο δημιουργεί παρά επιλύει προβλήματα!

Μια ακόμη επιλογή Δοξιάδη, που τείνει να μετατρέψει την ΝΔ σε Ποτάμι ή Δράση, με όλα τα πολιτικά και κομματικά δεινά που η επιλογή αυτή έχει ήδη επιφέρει στην κυβέρνηση και το κόμμα, όπως αδιαμφισβήτητα προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις που κινούνται χαμηλότερα από την …χαλαρή ψήφο στις Ευρωεκλογές!

Διαβάστε ακόμη: