Με τον τελικό του Σούπερ Καπ ξεκινάει η σεζόν στην Αγγλία. Την Κυριακή, στις 18:00, στο Wembley, η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Σήμερα διεξάγεται και το Σούπερ Καπ της Ολλανδίας. Στις 21:00, στο Ρότερνταμ η πρωταθλήτρια Φέγενορντ αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Αϊντχόφεν.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις για τους τελικούς του Σούπερ Καπ Αγγλίας και Ολλανδίας.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές, που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

Πρεμιέρα απόψε στην Championship της Αγγλίας

Σήμερα ξεκινάει και η Championship με τον αγώνα Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Σαουθάμπτον (22:00). Το Σαββατοκύριακο γίνονται οι υπόλοιπες 10 αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής.

Πρεμιέρα γίνεται και στην Premiership Σκωτίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Για όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

 

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο FREEWIN** του ΟΠΑΠ! Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Γιατί με το νέο FREEWIN μέσω του OPAP Store App, μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ. 

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.