Πέραν πάσης αμφιβολίας η υλοποίηση της εξαγοράς της Chipita από την Mondelez αποτελεί μια ακόμη αποκλειστική επιτυχία του Radar.gr που πάλι πρώτο, πριν το αντιληφθεί κανείς, έβγαλε το μείζον επιχειρηματικό θέμα στον αέρα!

Και παράλληλα αναλύσαμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης που αφορούσαν στο τίμημα, τις σχέσεις των μετόχων που χρόνια είναι στο κόκκινο, αλλά και το ταλέντο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος θεωρείται το αγαπημένο παιδί του κλειστού κλαμπ των Ελλήνων τραπεζιτών, κυρίως εκείνων που φέρουν και την μεγάλη ευθύνη της καταστροφής του τραπεζικού συστήματος και της ένταξης της χώρας στον εφιάλτη των μνημονίων!

Το δημοσίευμα του radar στις 17 Απριλίου 2021:

Έκλεισε η συμφωνία Mondelez – Chipita μεταξύ αμερικανών και οικογένειας Ολάγιαν!

Ασφαλώς το τίμημα είναι εκκωφαντικό. Απίστευτο!

Όταν το αποκαλύψαμε πιστεύαμε ότι οι πληροφοριοδότες μας έκαναν λάθος. Διερωτηθήκαμε αν πράγματι είναι 1,7 δις ή 1,07 δις. καθώς και στην προηγούμενη διαπραγμάτευση το 2018 ο Θεοδωρόπουλος διέρρεε τίμημα 1,5 δις και οι Αμερικανοί μετά βίας έδιναν 800 εκατ. ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του μετρ των δημοσίων σχέσεων Σπύρου Θεοδωρόπουλου ο οποίος έκανε βασική του δουλειά τις συνεχείς αγοραπωλησίες της Chipita από τις οποίες αναδεικνύονταν κάθε φορά πλουσιότερος. Πούλησε τρεις φορές, στους Ολάγιαν, τον Δασκαλόπουλο της ΔΕΛΤΑ, τον συχωρεμένο τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τώρα στους Αμερικανούς της Mondelez.

Άντε και …στον Νίκα!