Η μάχη των κορυφαίων ομάδων στην Ισπανία, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, επεκτείνεται όχι μόνο σε ποδοσφαιριστές, αλλά και σε αθλητικούς διευθυντές. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για την εξασφάλιση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς διευθυντές παγκοσμίος: τον Λουίς Κάμπος. Τελικά η Ρεάλ  είναι αυτή που έκλεισε συμφωνία μαζί του.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να φέρει κάποιον που θα έχει την εμπειρία να χτίσει την ομάδα και να… έχει την προσωπικότητα για να επιβληθεί στα αστέρια του συλλόγου.

 

Δεδομένα ο Λουίς Κάμπος είναι από τους πλέον.. διάσημους στον κλάδο του και τα “επιτεύγματα” του μας εξηγούν το γιατί! Ο Πορτογάλος έχει ανακαλύψει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Μερικοί εξ αυτών είναι οι Χάμες Ροντρίγκεζ, Κίλιαν Μπαπέ, Μπερνάντο Σίλβα, Όσιμαν και αρκετοί ακόμα. Ειδικά με τον Μπαπέ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και η επιλογή του στο πόστο αυτό μόνο τυχαία δεν είναι τη χρονική αυτή στιγμή που η Ρεάλ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Ο Κάμπος έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες. Τελευταία του ομάδα ήταν η Λιλ, από την οποία και αποχώρησε. Ενώ το έργο του στην Μονακό… θα μείνει στην ιστορία. Βέβαια έχει περάσει ξανά από τη Ρεάλ, καθώς ήταν σκάουτερ του συλλόγου του 2012.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.