Ο Σταύρος του «Σασμού» έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε τη δυσκολία που τον έκανε να αισθανθεί πιο δυνατός.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», όπου αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος με τον εθισμό στο αλκοόλ.

«Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Γιατί, αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα, είναι για αυτό. Διότι, πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Ανήκα στις περιπτώσεις, δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός.

Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μία κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών.

Μην το αφήνει για αύριο, όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα», υπογράμμισε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «μέσα από αυτή τη διαδικασία, γνώρισα ανθρώπους που η ζωή και οι σχέσεις τους έχει καταστραφεί εντελώς και έχουν χάσει εντελώς την ταυτότητά τους. Εγώ το πρόλαβα. Αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα».