O δύο φορές Ολυμπιονίκης και έξι φορές πρωταθλητής του NBA, Σκότι Πίπεν, δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς του μπάσκετ να ζήσουν μια βραδιά σαν πρωταθλητές στην πολυτελή έπαυλη του στο Σικάγο.

View through the entrance doors of Scottie's indoor basketball court.

Οι κρατήσεις θα γίνονται μέσω Airbnb και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από τα δίκτυα μετάδοσης του NBCUniversal μέσω του προσωπικού home theater του Πίπεν, καθώς και αρχειακό υλικό από την ιστορική του νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Exterior view of Scottie Pippen's Chicago home with an outdoor basketball hoop.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στα αναμνηστικά του Πίπεν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ της κατοικίας, αλλά και στην πισίνα. Ο Πίπεν πρόκειται να δώσει το σπίτι του για 3 διανυκτερεύσεις (έως και 4 άτομα), στις 2, 4 και 6 Αυγούστου, με μόλις 92 δολάρια/διανυκτέρευση.

A relaxing and soothing sauna.

Όσοι δεν καταφέρουν να κάνουν κράτηση για διαμονή στο σπίτι του Πίπεν, μπορούν να πάρουν μέρος μέσω της Airbnb σε μια διαδικτυακή συζήτηση με τον Πίπεν και τους συμπαίκτες τους στην “Dream Team”, Λάρι Μπερντ και Πάτρικ Γιούιν, η οποία θα λάβει χώρα στις 3 Αυγούστου.

Living room with comfortable couch and nostalgic and current Olympic posters.

Olympian Scottie Pippen Hosts Fans At His Home Court for the Olympic Games (airbnb.com)