Ο ράπερ T.I. και η σύζυγός του, Tiny, έχουν κατηγορηθεί από τουλάχιστον 15 γυναίκες για σεξουαλική εκμετάλλευση, μόνο την τελευταία εβδομάδα. Μια πρώην φίλη της οικογένειας, η Sabrina Peterson, ανήρτησε στο Instagram μια σειρά από stories που περιείχαν καταγγελίες φερόμενων θυμάτων κακοποίησης από το ζευγάρι.

Στις καταγγελίες αναφέρεται ότι το ζευγάρι εξανάγκαζε γυναίκες σε επικίνδυνες σεξουαλικές καταστάσεις δίνοντάς τους ναρκωτικα, ενώ φέρεται να τους υπόσχονταν χρήματα και μια πολυτελή ζωή. Μια γυναίκα κατήγγειλε ανώνυμα ότι συνάντησε τον ράπερ στην Ατλάντα όταν ήταν 19 ετών, ο οποίος στη συνέχεια την παρουσίασε στη γυναίκα του. Το θύμα ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι της έταξε πολλά χρήματα με αντάλλαγμα το σεξ.
Μια άλλη γυναίκα περιγράφει λεπτομερώς ένα περιστατικό που, όπως λέει, συνέβη το 2016. Επισκέφτηκε το ζευγάρι στη σουίτα του στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton. Κατά την είσοδο της στο δωμάτιο, το τηλέφωνό της κατασχέθηκε και της έδωσαν ναρκωτικά, δήλωσε. «Τον είδα να τραβολογάει κορίτσια από το υπνοδωμάτιο στο μπάνιο και από εκεί στο σαλόνι. Ένα κορίτσι έκλαιγε επειδή ήθελε να φύγει, αλλά δεν της έδιναν το τηλέφωνό της για να καλέσει ταξί», είπε η γυναίκα. Κατήγγειλε, επίσης, ότι άκουσε τον ράπερ να λέει στους άνδρες της ασφάλειάς του να «σηκώσουν αυτή την σκύλα από το κρεβάτι» καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει. Σύμφωνα με τη δήλωσή της, το θύμα ήταν «σχεδόν αναίσθητο».
Μια ανήλικη κατήγγειλε ότι τόσο η ίδια όσο και μια φίλη της εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πραξεις. Οι καταγγελίες ήρθαν αφότου η Peterson καταφέρθηκε δημόσια εναντίον του ράπερ αυτή την εβδομάδα, κατηγορώντας τον ότι την απείλησε με όπλο έπειτα από μια αντιπαράθεση. Η σύζυγος του ράπερ, Tiny, αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για ψεύτικους ισχυρισμούς. «Σταματήστε να παρενοχλείτε την οικογένειά μου», πρόσθεσε η Tiny. Από την πλευρά της η Peterson είπε ότι θα συνεχίσει να να αναδημοσιεύει καταγγελίες και θα κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού.