Οι σχέσεις που διατηρεί το παλάτι με τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να είναι τυπικές. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν μέσω social media για τα γενέθλιά του Άρτσι, στις 6 Μαΐου.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού ήρθαν σε δύσκολη θέση, καθώς δεν είχαν στη διάθεσή τους πρόσφατη φωτογραφία του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σημειώνει η Daily Mail. Έτσι, έστειλαν τις ευχές των μελών της βασιλικής οικογένειας με φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες του Άρτσι, ή από τη βάπτισή του.

«Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας μετά βίας έχει δει δύο φορές τον εγγονό του από τότε που γεννήθηκε. Είναι μια πολύ λυπηρή κατάσταση», δήλωσε πηγή της Daily Mail.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι λόγω της κόντρας ανάμεσα στον Χάρι με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ ο Άρτσι έχει συναντήσει μόνο μία φορά τα ξαδέλφια του Τζορτζ, Σάρλος και Λιούις.

Τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έβγαιναν ελάχιστα από το σπίτι τους στο Ουίνδσορ. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι διακοπές που έκαναν στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στη νότια Γαλλία, όπου τους φιλοξένησε ο Έλτον Τζον.

Εκείνη τη χρονιά δεν πήγαν με την υπόλοιπη οικογένεια στη Σκωτία για διακοπές, ενώ τον Νοέμβριο εγκατέλειψαν τη Βρετανία για τον Καναδά και στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια.

Το γεγονός ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν αναρτήσεις για τα γενέθλια του Άρτσι, παρά το «διαζύγιο» των γονιών του με το παλάτι, αποτελεί ένα ξεκάθαρο σημάδι πως γίνεται «κάθε προσπάθεια, από πλευράς τους τουλάχιστον, για να διατηρήσουν μία σχέση με τον Χάρι και τη Μέγκαν, όσο εύθραυστη κι αν είναι αυτή», σχολίασε η πηγή της Daily Mail.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.