Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ο Απόλλων Σμύρνης. Αιτία είναι η άρνηση του Γιώργου Παράσχου στην πρόταση του μεγαλομετόχου Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για ανανέωση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Ριζούπολης και μάλιστα είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ να ήταν το τελευταίο που έκατσε στον πάγκο. Στην καλύτερη περίπτωση ο «Οτσαλάν» θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα αποχωρήσει πριν τα play of.

Ο Μονεμβασιώτης ενημερώθηκε για τις προθέσεις του Παράσχου και γι αυτό έχει βγάλει προς τα έξω ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και για το λόγο αυτό σκέφτεται να απομακρύνει τον Καστοριανό προπονητή. Θέλει να προλάβει τον έμπειρο προπονητή πριν ανακοινώσει την παραίτησή του! Είναι και θέμα εγωισμού για τον μεγαλομέτοχο. Αρκετοί παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου πάντως μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Παράσχο, «έχουμε βρει την ηρεμία μας», είπε χαρακτηριστικά βασικός ποδοσφαιριστής, όμως το διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο!

Στην αναμονή ο Μάκης Χάβος

Ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Μάκης Χάβος που έχει ειδοποιηθεί και περιμένει τις εξελίξεις. Ο Χάβος άλλες δύο φορές στο παρελθόν πέρασε την πόρτα του γραφείου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη συζήτησε μαζί του, αλλά τελικά δεν «έδωσαν τα χέρια», κάτι που αναμένεται να γίνει τούτη τη φορά. Για το λόγο αυτό άλλωστε αρνήθηκε δύο προτάσεις που του έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.