Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Βασίλης Βασιλάκος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Βασιλάκος αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ είχε επαφές με τους εκπροσώπους του Ερνέστο Βαλβέρδε και μάλιστα είχε συμφωνήσει μαζί τους!

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis

Για τον Τζόλη: «Ο Τζόλης δεν έχει δώσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν τα έχει δείξει. Πρέπει να του δοθεί ευκαιρία αυτή τη χρονιά και να δείξει ότι πρέπει. Χωρίς να δείξεις, πού να πας. Να φύγει χωρίς να προσφέρει, πού να πάει; Τι θα καταφέρει;

Βλέπω ότι δεν είναι ο παίκτης που πιστεύουμε σε αυτόν. Πιστεύει στους έμπειρους παίκτες και σε αυτούς που θα πάρουν το αποτέλεσμα όχι στο θέαμα. Βλέπετε να παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι; Ερχόμενος εδώ, ήρθε για να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει κάνει πράγματα για την ομάδα αλλά θέλουμε και συνέχεια. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Τζόλη και στα άλλα νέα παιδιά.

Η ομάδα ξεκινά μια νέα περίοδο. Ο προπονητής ξαναγύρισε. Ας κοιτάξει, όμως, και το μέλλον του ΠΑΟΚ, όχι μόνο το δικό του. Ας κοιτάξει και τους μικρούς και να τους δώσει ευκαιρία».

Για τον Βαλβέρδε: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει με τους ατζέντηδες του. Ήταν 10 φορές καλύτερη επιλογή από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Θα άλλαζε την εικόνα και το πρεστίζ της ομάδας. Θα μπορούσε να έρθει αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν άλλοι στον ΠΑΟΚ. Ρωτήστε την ΠΑΕ αν είχε μιλήσει με τον Βαλβέρδε».