Νίκη οξυγόνο πήρε ο Παναιτωλικός που κατάφερε να φέρει τούμπα τον ΟΦΗ και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα του Δέλλα βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι με τον Μάζουρεκ, όμως οι αλλαγές έκαναν τη μεγάλη διαφορά και την ανατροπή σε τρία λεπτά, για τη νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ!

Η βροχή είχε κάνει πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, με την μπάλα να κολλούσε αρκετές φορές στο χορτάρι και έτσι να δυσκολεύονταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Από ‘κει και πέρα, ο ΟΦΗ έδειχνε πιο δραστήριος και είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη προειδοποιητική… βολή να ήταν του Κοροβέση στο 10’.

Στο 55′ κι ύστερα από ασίστ του Στάρτζεον ο Στάικος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Αριγίμπι. Ο Μάζουρεκ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Σωτηρίου τον νίκησε κρατώντας το μηδέν.

Στο 83’ ο Μανθάτης που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε τη σέντρα-σουτ και με εντυπωσιακό τρόπο έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Και ενώ δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί ο συνδυασμός των άλλων δύο νεοφερμένων στο ματς (Τζανακάκης-Ματσόλα) συνεργάστηκαν και ο Λιάβας με προβολή έκανε την ανατροπή στο 85’(2-1)!

Ο Νέιρα αποβλήθηκε στο 90+3’.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78’ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71’ Μανθάτης), Αριγίμπι (88’ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71’ Ματσόλα).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (90+2’ Τσιλιανίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90+2’ Γκαργκαλατζίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.