Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει στη λίστα των free agents, αλλά σύντομα είναι πιθανό να έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση, που θα έρχεται από Ρωσία μεριά. Κι αυτή δεν θα είναι άλλη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με τον πολύπειρο μπασκετικό δημοσιογράφο, επί χρόνια συνεργάτη του Sportando, Οράσιο Καούτσι, σε περίπτωση που Ιτούδης και ΤΣΣΚΑ αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τότε η νούμερο ένα επιλογή των Ρώσων θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον πείσουν να κάτσει στον πάγκο της ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα ο Καούτσι:

«Ο Ιτούδης είναι πολύ απαιτητικός. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ αξιολογεί όλα τα δεδομένα για το μέλλον του. Θα σκεφτεί ποιο θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ως ομάδα. Αν αποφασίσει πως ο Ιτούδης δεν θα συνεχίσει, νομίζω πως το Νο. 1 σενάριο για τον αντικαταστάτη του, θα είναι η προσπάθεια να δελεάσουν οι Ρώσοι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φυσικά, αν πρέπει να αντικαταστήσεις τον Ιτούδη, οφείλεις να πας σε έναν άλλον κορυφαίο προπονητή.

Όταν μιλάμε για τον Ομπράντοβιτς, μιλάμε για τον κορυφαίο όλων. Έναν απίστευτα έμπειρο προπονητή, που τώρα είναι και free agent. Αφού έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο. Όμως, αν μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ τον καλέσει, σίγουρα θα το σκεφτεί. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα την θεωρήσει την καλύτερη επιλογή, όμως αναμφισβήτητα θα τη σκεφτεί ως πρόταση, αν έρθει.

Αν η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Ιτούδη μετά τα τρόπαια που πήραν τα προηγούμενα χρόνια, η Νο. 1 επιλογή της θα είναι να κυνηγήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.