Προχθές το βράδυ (30/06), η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον Κροάτη αμυντικό μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας στους «ροχιμπλάνκος».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (01/07) ο 30άχρονος άσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να περάσει εν συνεχεία από ιατρικές εξετάσεις, πριν από την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό.

Ο Πέντρο Μαρτίνς περιμένει τον Βερσάλικο να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους» πολύ σύντομα στην Αυστρία, εκεί όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Βερσάλικο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από τη Σασουόλο, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μεσολάβησε ένας μονοετής δανεισμός στην Ίντερ τη σεζόν 2018 – 2019. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30/06.

Μάλιστα, η Ατλέτικο τού είχε κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια. Ωστόσο, οι αποδοχές του θα ήταν μειωμένες κατά 50% και δε θα είχε τον ρόλο του βασικού. Επομένως, αποφάσισε να αλλάξει… σελίδα στην καριέρα του.

Με τους «ροχιμπλάνκος» αγωνίστηκε συνολικά 100 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία τέρματα και δέκα ασίστ, ενώ την περυσινή σεζόν έπαιξε 29 φορές, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο «Τσόλο» Σιμεόνε πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Europa League. Είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 52 φορές.

Η δημοσίευση του Ολυμπιακού: