Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, με μια του ανάρτηση στο Instagram, «αποχαιρετά τον νονό του» Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου, από τη ζωή.

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι από τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής», ανέφερε αρχικά στο post του.

Και συνέχισε: «Άλλα δεν χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».

Σημειώνεται πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, αλλά το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και κατόπιν στο Nomads. Πρόκειται για ένα άτομο που είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων χαρακτήρας κι ελάχιστα απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική το ζωή.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι διάσημοι νονοί του

Ο ηθοποιός σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Dot.», στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πριν από καιρό, μίλησε για πτυχές της ζωής του που δεν ήταν ευρύτερα γνωστές. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον Νάσο για τη βάπτισή του μιας και οι νονοί του ηθοποιού είναι τρεις πασίγνωστοι καλλιτέχνες. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Αλέκα Κανελλίδου και η Ρένα Βλαχοπούλου τον βάπτισαν κυριολεκτικά… μπροστά από τα «Αστέρια» (νυχτερινό κέντρο του πατέρα του), σε μια εξέδρα, πριν τρεις δεκαετίες.

Για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με βάπτισαν κανονικά με παπά και κολυμπήθρα, αλλά αντί να τελέσουν το μυστήριο στην εκκλησία, το έκαναν στη θάλασσα. Είχαν βάλει μια εξέδρα πάνω στη θάλασσα κι εκεί την κολυμπήθρα. Με τους νονούς μου είχα επαφή μέχρι κάποια ηλικία. Μετά ο καθένας είχε τις δουλειές του και δεν τα λέγαμε τόσο συχνά».

Όσο αφορά στη Ρένα Βλαχοπούλου, ο Νάσος είχε πει σε άλλη του συνέντευξη πως «ήταν στη βάπτιση ως καλεσμένη. Την ώρα που γίνεται το μυστήριο και λαδώνουν το μωρό, μένει ένα σημείο αλάδωτο. Το βλέπει αυτό η Ρένα Βλαχοπούλου και λέει: Ώπα, παιδιά, δεν γίνεται να μείνει αυτό το σημείο αλάδωτο, είναι δυνατόν;». Σηκώνεται, λοιπόν, από τη θέση της, και πάει και λαδώνει το μωρό. Αυτομάτως, έγινε κι εκείνη νονά».