Με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας «τα έβαλε» αυτήν την φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή μια αφίσα του οργανισμού και ένα πασχαλινό αυγό.

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Π.Ο.Υ. για…ένα πασχαλινό αυγό!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter αντέδρασε σε ένα πόστερ του Π.Ο.Υ., το οποίο προέτρεπε τον κόσμο να μείνει σπίτι το Πάσχα και να γιορτάσει διαφορετικά και φέτος -αφού αυτό είναι το δεύτερο Πάσχα εν μέσω κορωνοϊού-, να γιορτάσει μέσω διαδικτύου.

Και η αφορμή που πυροδότησε το ξέσπασμα είναι ένα πασχαλινό αυγό!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «ρατσιστικό πόστερ», ενώ κατήγγειλε ότι αντί του σταυρού που είναι σύμβολο της ορθοδοξίας, ο ΠΟΥ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αφίσα ένα πασχαλινό αυγό.

Ενοχλημένος ο βουλευτής ζητά άμεση απολογία από τον Π.Ο.Υ., θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση προσέβαλε τον Χριστιανισμό, με την παράλειψη του συμβόλου του Σταυρού.

Αυτό που ξέχασε όμως ο κύριος Μπογδάνος είναι ότι μόλις γιορτάστηκε το Καθολικό Πάσχα (όπου το αυγό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς συμβολίζει την αναγέννηση) και όχι το Χριστιανικό, όπου κυριαρχούν διαφορετικά σύμβολα.

Είναι καλό όμως να γνωρίζουμε ότι έχουμε τους βουλευτές που μας αξίζουν και που ασχολούνται όχι με τις εντυπώσεις στα social media αλλά με την πραγματική ζωή και την ουσία.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.