Η Λάρισα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ούτε η παρουσία του Φέστα φαίνεται να λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα του Κάμπου που έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη αφού αν δεν ήταν ο Μπάγιτς να την σώσει σε κάποιες περιπτώσεις θα είχε υποστεί οδυνηρή ήττα.

Έπειτα από 19 αναμετρήσεις, η ΑΕΛ παραμένει στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς, μετρώντας 7 σερί αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς γκολ, ενώ ο Βόλος είναι 7ος με 24 βαθμούς.

Όσοι προέβλεπαν μία αναμέτρηση σε χαμηλό τέμπο, με πολλές μονομαχίες και ελάχιστες ευκαιρίες, έπεσαν μέσα, καθώς η μπάλα παιζόταν στο κέντρο, τα φάουλ ήταν πολλά, με αποτέλεσμα για έναν ουδέτερο να είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η ομάδα που είχε να παρουσιάσει κάτι εντός αγωνιστικού χώρου ήταν του Βόλου, που όμως ήταν απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Τζανλούκα Φέστα ήταν επιεικώς απαράδεκτο, τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά.

Το πλάνο για μακρινές μπαλιές προς τον Ντουρμισάι, ώστε να εκμεταλλευθεί τους Πινακά και Ακούνια, ήταν τόσο ανεπιτυχές, καθώς εκτός από το ότι «καταργούνταν» ο χώρος της μεσαίας γραμμής, αχρηστεύονταν παράλληλα οι τρεις επιθετικοί, που είναι δεδομένο ότι δεν γινόταν να αξιοποιηθούν με αυτό το πλάνο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ιταλός τεχνικός έβαλε στο ματς τους Χουσίνο, Καρανίκα και Μπεν Χατίρα (στη θέση του Πινακά) και στο 49’ ο Τυνήσιος έχασε τη μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του, η οποία ήταν ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Κλέιμαν. Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ήταν ένα απ’ ευθείας φάουλ του Ακούνια στο 60’, με τον Κλέιμαν να φωνάζει «παρών».

Ήταν εμφανές ότι πολύ δύσκολα θα διαταρασσόταν η ισορροπία του 0-0 στο ματς και τελικά για αυτό φρόντισε ο Μπάγιτς. Στο 85’ ο Σέρβος γκολκίπερ είπε ένα μεγάλο «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Δουβίκα, με τη «λευκή» ισοπαλία να μένει το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ (46′ Καρανίκας), Τσόσιτς (46′ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (83′ Τρούγιτς), Πινακάς (46′ Μπεν Χαντίρα), Ντουρμισάι (63′ Μουκάντζο).

Βόλος: Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (58′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.