Στην αρχή, όταν τον γνωρίσαμε με την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γεραπετρίτης μας έδωσε την εντύπωση ενός ακόμη μπουρδολόγου!

Πολλά λόγια, συνήθως στρογγυλεμένα, ακατάσχετο μπλα μπλα και προτάσεις χωρίς καμία ουσία!

Την πρώτη φορά που τον παρακολούθησα στην τηλεόραση ήταν στη «Δίκη» του Θωμαΐδη στο Open!

Και εκεί συνειδητοποίησα με την πρώτη πόσο λίγος είναι, ένας ακόμη δημοσιοσχεσίτης της σειράς που δεν θα τολμήσει ποτέ να βάλει τα στήθια του μπροστά για τον Μητσοτάκη ή την κυβέρνηση.

Αλλά θα επιδιώξει διαπλοκικές ισορροπίες ανάμεσα στα συμφέροντα, υποτιμώντας αρχές, αξίες και θεσμικές θέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το δίκαιο, το κοινό καλό!

Εσχάτως ο Γεραπετρίτης αναδείχθηκε στην επικαιρότητα λόγω Μένιου Φουρθιώτη και αστυνομικής προστασίας, καθώς θεωρείται ως το πρόσωπο στο Μαξίμου με το οποίο επικοινώνησε ο παρουσιαστής και εκδότης (!!!!!!) και  το οποίο τελικά ενήργησε με παρέμβαση στο Υπ. Προστασίας του πολίτη!

Δυστυχώς, η παρουσία του Γεραπετρίτη βαραίνει το κλίμα στο Μαξίμου και εκθέτει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με τις πράξεις και τις ενέργειες του.

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Γεραπετρίτης ευθύνεται ακέραια για το κάζο Ζαγοράκη στην ΕΠΟ!

Η κυβέρνηση διασύρθηκε από μια χούφτα βλάχο προέδρους ενώσεων οι οποίοι ετσιθελικά επέβαλαν τη βούληση τους.

Και σαν να μην φθάνει αυτό, είναι ο Γεραπετρίτης εκείνος που εσχάτως βγαίνει στα κανάλια παριστάνοντας τον λοιμωξιολόγο και εξαγγέλει πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και η εστίαση!

Υπό αυτό το πρίσμα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο αξιότιμος κύριος υπουργός του Μαξίμου τους εκθέτει ανεπανόρθωτα σε μια κρίσιμη και καθοριστική συγκυρία.

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο οι αμπελοφιλοσοφίες του, ούτε οι παροιμιώδεις γκάφες του.

Διότι πέραν και της προνομιακής σχέσης που διατηρεί με διαπλεκόμενα συμφέροντα, ο κύριος Γεραπετρίτης υπονομεύει εντέχνως το έργο και υπουργούς της κυβέρνησης, σε συνεννόηση με τυχοδιώχτες «δημοσιογράφους» του Διαδικτύου, οι οποίοι ξαφνικά νομίζουν ότι έγιναν νταβατζήδες όλων των κυβερνήσεων και όλων των καταστάσεων!

Αλλά δυστυχώς, δεν φταίνε αυτοί οι φαντασμένοι δύστυχοι γλείφτες που ως χωριάτες πήραν θάρρος και ανέβηκαν στο κρεβάτι, αλλά εκείνοι που τους το έδωσαν το θάρρος, μην υπολογίζοντας και μη συνεκτιμώντας τη διαδρομή τους…

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.