Το Netflix και η Most Valuable Promotions (MVP) ετοιμάζουν ένα τεράστιο event στην κατηγορία πυγμαχίας βαρέων βαρών, στο οποίο θα δούμε τον θρύλο Mike Tyson να επιστρέφει ξανά στα ρινγκ για μια μοναδική ευκαιρία: να δείρει ένα YouTuber, τον Jake Paul. Σε τι εποχές ζούμε;

Ο αγώνας του Jake Paul εναντίον του Mike Tyson θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, αποκλειστικά στο Netflix, το Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, από το AT&T Stadium στο Arlington του Τέξας.

Θαρραλέος ο μικρός

“Πρόκειται να αντιμετωπίσω ο ίδιος τον Tyson για να δω αν έχω αυτό που χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διάσημους πυγμάχους και ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της πυγμαχίας”, δήλωσε ο Jake Paul, ο YouTuber -που έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του ως πυγμάχο- και συνιδρυτής της MVP, που είναι η εταιρεία η οποία έκλεισε τη συμφωνία με το Netflix.

“Ο στόχος μου”, συνέχισε, “είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα έχω την ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω απέναντι στον μεγαλύτερο πρωταθλητή βαρέων βαρών όλων των εποχών, τον πιο κακό άνθρωπο στον πλανήτη και τον πιο επικίνδυνο πυγμάχο όλων των εποχών. Θα είναι ο αγώνας της ζωής μου”.

Η επιστροφή του Tyson

Ο Mike Tyson αναγνωρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών, ο ισχυρότερος πυγμάχος στην ιστορία των βαρέων βαρών σύμφωνα με το ESPN και ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών όλων των εποχών σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η εκρηκτική του δύναμη και το άγριο στυλ πάλης του τον οδήγησαν σε μια απίστευτη σειρά 37 συνεχόμενων νικών, οι 33 από τις οποίες με νοκ άουτ.

“Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός ‘αγοριού’ με την εμπειρία και τη συμπεριφορά ενός GOAT”, ήταν τα λόγια του Tyson, ο οποίος σήμερα είναι 58 ετών. Ο τελευταίος αγώνας του Tyson ήταν το 2020 εναντίον του Roy Jones Jr και έληξε ισόπαλος.

Το Paul vs. Tyson θα είναι το τρίτο ζωντανό αθλητικό γεγονός του Netflix, μετά τα The Netflix Cup και The Netflix Slam.

Διαβάστε ακόμη: