Τα κατοικίδια του μας σύστησε σε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο ο διάσημος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέροντας  χαρακτηριστικά «Τα τετράποδα φτιάχτηκαν για να ομορφαίνουν τον κόσμο μας». Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο ίνσταγκραμ μας παρουσίασε  στο φακό τους τρεις κολλητούς του φίλους τη σκυλίτσα του με το όνομα Ζάνη και τα δύο του γατάκια τον Άρη και τον Lemon.

Ο διάσημος τραγουδοποιός μέσα σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο μας δείχνει τη Ζάνη η οποία έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα στα πίσω της πόδια. Αυτή της όμως ιδιαιτερότητα δεν την κρατάει πίσω από το να κάνει ανενόχλητη τις βόλτες της.

Η Ζάνη με την πολύτιμη βοήθεια του ιδιοκτήτη της Μιχάλη Χατζηγιάννη βάζει το ειδικά φτιαγμένο της αμαξίδιο που την βοηθάει να περπατάει γιατί τα δυο από τα πόδια της δεν λειτουργούν. Κι αυτό είναι και το σήμα για να ξεκινήσει τις ατέλειωτες βόλτες που τόσο αγαπά.

Στο βίντεο του αναφέρει τη Ζάνη ως πηγή έμπνευσης και παροτρύνει όλους του τους διαδικτυακούς φίλους να βοηθούν και να μοιράζονται.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

@mhatzigiannis

Inspirational🐶 Do you agree? ♥️ 👉 #follow our page for more @zanniarislemon 👉 DONT FORGET #save and #share ________ #Zannithedog #beingdifferentisbeautiful #dogsonwheels #inspiration #whatdisability #twoleggeddog #dogsoftiktok #dogoftheday #doglover #doglife #beautifullife #lifeisbetterwithadog #love #haveabeautifulday💐🌸🌻🌺🌹🌷

♬ πρωτότυπος ήχος – Michalis Hatzigiannis

Διαβάστε ακόμη: