Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνάντησε ένα δεκάχρονο αγόρι από τη Συρία, του οποίου ο πατέρας είχε σκοτωθεί στους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, που «κόστισαν» τη ζωή σε περισσότερους από 45.000 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ναμπίλ Σαΐντ είχε εκφράσει την επιθυμία να δει τον Ρονάλντο σε… δράση, μιλώντας σε σωστικό συνεργείο από τη Σαουδική Αραβία που είχε ταξιδέψει έως τη Συρία, προκειμένου να συνδράμει τους σεισμόπληκτους.

Βίντεο με τον Σαΐντ αναρτήθηκε από τον Τούρκι Αλαλσίχ, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος έκανε έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων, ζητώντας βοήθεια για να ταυτοποιηθεί το μικρό αγόρι. Τελικώς, ο Ναμπίλ εντοπίσθηκε και προσκλήθηκε στη Σαουδική Αραβία για να δει από κοντά τον αγώνα της Αλ Νασρ ενάντια στην Αλ Μπατίν, στο στάδιο Marsool Park, μαζί με τη μητέρα του.

Όταν ρώτησαν το παιδί με ποιον θα ήθελε να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία, ο Ναμπίλ απάντησε «Με τον πατέρα και τη μητέρα μου». Ο Ναμπίλ ήταν εμφανώς χαρούμενος που έκανε το ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία», μονολόγησε πριν τον πλησιάσει ο Πορτογάλος «αστέρας».

Ο Ναμπίλ είπε στον 38άχρονο ποδοσφαιριστή ότι τον αγαπά και τον αγκάλιασε. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αρκετή ώρα συζητώντας με τον Ναμπίλ και το αγόρι μιμήθηκε τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Ρονάλντο, μαζί με το είδωλό του, αναφωνώντας «Σίου!».

Διαβάστε ακόμη: