Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει τον αγωνιστικό κατήφορο κάτι που δεν αρέσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν έχει στόχο την κορυφή και για αυτό φρόντισε να στείλει μήνυμα στους μεγαλομέτοχους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ο Ρονάλντο φέρεται να έχει πει στη διοίκηση ότι αν η Μάντσεστερ δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League θα αναγκαστεί να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι!

Η στάση του αυτή έχει θορυβήσει τους ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ. Η κατάσταση στους «κόκκινους διάβολους» δεν είναι καθόλου καλή με εντάσεις μέσα στα αποδυτήρια, τον έλεγχο των οποίων φαίνεται να έχει χάσει ο Σόλσκιερ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παλεύει μόνος του με την φανέλα της αγαπημένης του Γιουνάιτεντ και δείχνει να χάνει την υπομονή του, μετά τις συνεχόμενες τραγικές εμφανίσεις των συμπαικτών του.

Μια ενδεχόμενη αποτυχία των Άγγλων να προκριθούν στο επόμενο Champions League είναι δεδομένο πως μπορεί να οδηγήσει τον CR7 στην άμεση αποχώρηση. Η Παρί Σεν Ζερμέν το γνωρίζει καλά αυτό και παραμένει… “πάνω” από τον Κριστιάνο!

Δεδομένα ο Πορτογάλος σίγουρα… έχει βάλει νέα προβλήματα στις τάξεις των “κόκκινων διαβόλων”!